Despre noi

Cafeneaua de langa Cismigiu este locul in care te bucuri de o cafea excelenta si o gustare delicioasa, servita cu zambete!

Cea mai buna cafea de langa Parcul Cismigiu o gasesti la noi. Este un loc in care te poti bucura de natura, liniste si multe zambete! Intr-un oras atat de mare si aglomerat, un lucru ramane popular printre mai toate gusturile: aprecierea pentru o cafea buna, insotita de o gustare dulce. Echipa noastra are grija sa te rasfete cu preparate proaspete, prajituri delicioase, cafea excelenta si cocktailuri gustoase.

Park View Caffe este locul unde ne relaxam si unde imbinam utilul cu placutul. Cream amintiri de neuitat alaturi de oameni care adora sa zambeasca. Ce trebuie sa retii e ca la noi gasesti mereu buna dispozitie, liniste, oameni frumosi si o atmosfera prietenoasa.

Vino sa te bucuri de preparate gustoase cu o priveliste minunata, in cafeneaua noastra de langa Cismigiu. Coltul nostru de rai te asteapta pentru un moment de relaxare. La Park View Caffe vei descoperi ca o cafea buna iti da sansa sa apreciezi o aroma unica si sa iti termini ziua cu o energie pozitiva.

Facilitati Restaurant

WiFi Gratuit

Zona de fumat

Atmosfera

Parcare

Recomandat de